Over Roosenstein Wolke

Als een van de oudste familiebedrijven in Nederland, heeft Roosenstein Wolke een unieke positie ingenomen in de markt waarbij uitblinken in hoge kwaliteit kleding met een maritieme touch centraal staat.

Het begon in 1886 als bedrijf in ‘Zeilpetten en Heerenmodes’ aan de Suupmarkt in Sneek. Johannes Hildebrandus Roosenstein had het ambacht van petten maken geleerd van de gerenommeerde pettenmaker Adam Zelle, de vader van danseres Mata Hari.

De kennis en ervaring werd overgedragen van generatie op generatie en het bedrijf groeide uit tot een groothandel in authentieke maritieme kleding. Toen Lieseth Roosenstein het bedrijf overnam in 1992, bouwde zij het uit tot het mooie merk dat Roosenstein Wolke vandaag de dag is. Ze toverde de traditionele waarden en kwaliteiten om tot een fris merk dat twee modieuze collecties uitbrengt per jaar. De sterke identiteit van traditie, ambacht en authenticiteit blijven hierin centraal maar nooit overheersend.

Roosenstein Wolke biedt comfortabele en stijlvolle vrijetijdsmode voor dames en heren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt eenmaal per maand een nieuwsbrief vol met speciale acties, kortingen en de laatste nieuwtjes! Geen zorgen, jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.