Het huis van de schipperstrui

De mooiste schipperstruien en -vesten vind je al ruim 50 jaar in onze collectie.

De mooiste schipperstruien en vesten koop je bij ons. Ondanks onze Friese nuchterheid, durven wij dit met een klein beetje arrogantie aan je te vertellen. Wij staan dan ook bekend als het huis van de schipperstrui. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van kwalitatief breigoed hebben wij de mooiste nautische truien en vesten ontwikkeld voor heren en dames. Deze truien en vesten ontwikkelen wij samen met onze gespecialiseerde ateliers binnen de EU, zodat wij u een product kunnen bieden waar wij achter staan. Met onze kleine specialistische productieketen zorgen wij ervoor dat u lang plezier heeft van onze schipperstruien en vesten met een eerlijk verhaal. Klik hier voor meer informatie over het produceren binnen de EU.

Comfortabel & Oersterk

Al onze wollen schipperstruien en schippersvesten zijn gemaakt van ons Doge Jo Wol garen. Dit garen hebben wij specifiek geselecteerd en voldoet aan de hoogste standaarden als het gaat om dierenwelzijn, milieu- & arbeidsomstandigheden en aan de hoogste kwaliteitseisen. Wol is een uniek natuurproduct met prachtige eigenschappen! Elke schipperstrui of -vest oersterk en pilt niet. Daarnaast kan ‘ie tegen zeewater en houdt ‘ie je droog bij een oer-Hollandse miezerbui. Hang de trui uit en nare geurtjes verdwijnen vanzelf. Dat scheelt weer een hoop liters waswater!

Typisch Fries & Tijdloos

Onze Friese nuchterheid zie je terug in de hele collectie, maar specifiek in onze schipperstruien en vesten. Ons credo: “Het moet gewoon heel erg mooi zijn” past perfect bij deze speciale productgroep. We maken gewoonweg truien en vesten die heel erg mooi zijn, zonder poespas.

De Friese schipperstrui

De Friese schipperstrui is ruim 50 jaar geleden bedacht door Hetty en Frans. De kwaliteit van dit artikel zie je terug in het feit dat de schipperstrui nog steeds onveranderd in onze collectie zit. Door de jaren heen hebben wij de pasvorm geperfectioneerd en de collectie uitgebreid. Deze klassieker mag niet ontbreken op een zeiltrip, een wandeling door het bos of een outdoor vakantie. De heeft zich al jarenlang bewezen als dé outdoortrui.

Dit zijn onze schipperstruien & -vesten

Friese schipperstrui

 110.00
  • Wissen

Douwe schipperstrui

 220.00
  • Wissen

Hessel schippersvest

 230.00
  • Wissen

Doutzen schipperstrui

 200.00
  • Wissen

Jeldou schippersvest

 210.00
  • Wissen

Arms schipperstrui

 200.00
  • Wissen