Het huis van de schipperstrui

Werktruien van toen zijn heerlijke outdoor truien voor nu. Stoer, oersterk en op een eerlijke manier gemaakt binnen de EU. Met onze jarenlange ervaring maken wij de mooiste schipperstruien voor het hele jaar.

Al meer dan 50 jaar tijdloze truien van topkwaliteit

Het ambacht

De mooiste schipperstruien en vesten vind je bij ons. Ondanks onze Friese nuchterheid, durven wij dit met een klein beetje arrogantie te vertellen. Wij staan dan ook bekend als het huis van de schipperstrui. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van kwalitatief breigoed hebben wij de mooiste nautische truien en vesten ontwikkeld voor heren en dames. Deze truien en vesten ontwikkelen wij samen met onze gespecialiseerde ateliers binnen de EU, zodat wij u een product kunnen bieden waar wij achter staan.

Met onze kleine specialistische productieketen zorgen wij ervoor dat u lang plezier heeft van onze schipperstruien en vesten met een eerlijk verhaal. Klik hier voor meer informatie over het produceren binnen de EU.

Al onze schipperstruien en vesten worden gemaakt van materialen die op een eerlijke manier worden verkregen. Daarnaast zijn alle producten gemaakt om lang mee te gaan. Op deze manier houdt duurzaamheid niet op bij de aankoop van het product, maar is het slechts het begin!

Typisch Fries & Tijdloos

Onze Friese nuchterheid zie je terug in de hele collectie, maar specifiek in onze schipperstruien en vesten. Ons credo: “Het moet gewoon heel erg mooi zijn” past perfect bij deze speciale productgroep. We maken gewoonweg truien en vesten die heel erg mooi zijn, zonder poespas.

We verwerken nog steeds de tijdloze details van vroeger in al onze schipperstruien en vesten. Deze details waren vroeger een manier om zeelieden te kunnen herkennen in het geval van schipbreuk. Nu zijn het prachtige authentieke detials met een verhaal.

Arms-zeemleertje
Het icoon

De Friese schipperstrui

De Friese schipperstrui is ruim 50 jaar geleden bedacht door Hetty en Frans. De kwaliteit van dit artikel zie je terug in het feit dat de schipperstrui nog steeds onveranderd in onze collectie zit. Door de jaren heen hebben wij de pasvorm geperfectioneerd en de collectie uitgebreid. Deze klassieker mag niet ontbreken op een zeiltrip, een wandeling door het bos of een outdoor vakantie. De heeft zich al jarenlang bewezen als dé outdoortrui.

Dit zijn onze schipperstruien & schippersvesten!